|
|
Registros recuperados : 19 | |
3. | | FREITAS, D.; MATTIETTO, R.; VEIGA, T.; OLIVEIRA, R.; OLIVEIRA, T.; LISBOA, D. Blends of amazonian fruits to obtaining beverages following consumers' preference. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 9., 2011, Toronto. Conference abstracts. Oxford: Elsevier, 2011. 1 CD-ROM. Ref. P1.1.02. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
4. | | FREITAS, D.; MATTIETTO, R.; VEIGA, T.; OLIVEIRA, R.; OLIVEIRA, T.; LISBOA, D. Blends of amazonian fruits to obtaining beverages following consumers' preference. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 9., 2011, Toronto. Conference abstracts. Oxford: Elsevier, 2011. 1 CD-ROM. Ref. P1.1.02. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
8. | | OLIVEIRA, C.; BASSICHETO, M.; RIVERO, M.; SIPOLONI, V.; SOARES, J. K. C.; SILVA, G. F. da; VEIGA, T.; SOMAN, L. Chemical, biological, and genomic approaches the identification of antifungal metabolites from Penicillium setosum CMLD18. In: BRAZILIAN CONFERENCE ON NATURAL PRODUCT (BCNP), 9.; MEETING ON MICROMOLECULAR EVOLUTION, SYSTEMATICS AND ECOLOGY (RESEM), 35., 2023, Salvador. Proceedings [...] Campinas: Galoá, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
9. | | MATTIETTO, R. de A.; CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; TSUKUI, A.; VEIGA, T. C. M. Evaluation of total polyphenols and anthocyanins contents in different genotypes of açaí. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
10. | | MATTIETTO, R. A.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. S.; OLIVEIRA, M. S. P.; FARIAS NETO, J. T. Avaliação de macronutrientes em progênies de açaí-branco. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
11. | | BASSICHETO, M.; OLIVEIRA, C.; RIVERO, M.; SIPOLONI, V.; SOARES, J. K. C.; SILVA, G. F. da; JUSTO, G.; VEIGA, T.; SOMAN, L. Detection of antileukemia metabolites from P. limosum integrating genome mining, metabolomic analysis and cytotoxicity assays. In: BRAZILIAN CONFERENCE ON NATURAL PRODUCT (BCNP), 9.; MEETING ON MICROMOLECULAR EVOLUTION, SYSTEMATICS AND ECOLOGY (RESEM), 35., 2023, Salvador. Proceedings [...] Campinas: Galoá, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
13. | | VEIGA, T. R. L. A.; LIMA, J. T.; MONTEIRO, T. C.; ROCHA, M. F. V.; JESUS, M. S. de; GOULART, S. L. Efeito do comprimento do corpo de prova nas propriedades mecânicas do carvão de Eucalyptus. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 36, n. 88, p. 399-403, out./dez. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
14. | | MATTIETTO, R. de A.; FREITAS, D. De G. C.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. de S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. da S. Optimization of a mixed juice from amazon fruits. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
15. | | MATTIETTO, R. de A.; FREITAS, D. De G. C.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. de S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. da S. Optimization of a mixed juice from amazon fruits. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
16. | | SANTOS, L. S.; VEIGA, T. A. M.; CORRÊA, M. J. C.; GUILHON, G. M. S. P.; SOUZA FILHO, A. P. da S.; ALVES, S. de M. Triterpenos das folhas de Brachiaria brizanta (Gramineae). In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 24., 2001, Poços de Caldas. [Resumos]. [S.l.]: Sociedade Brasileira de Química, 2001. PN-163. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
17. | | VEIGA, T. A. M.; GONZÁLEZ-VÁSQUEZ, R.; OIANO NETO, J.; SILVA, M. F. G. F.; KING-DÍAZ, B.; LOTINA-HENNSEN, B. Siderin from Toona ciliata (Meliaceae) as photosystem II inhibitor on spinach thylakoids. Archives of Biochemistry and Biophysics, v. 465, n. 1, p. 38-43, sept. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
18. | | SANTOS, L. S.; SANTOS, J. C. L.; SOUZA FILHO, A. P. S.; CORRÊA, M. J. C.; VEIGA, T. A. M.; FREITAS, V. C. M.; FERREIRA, I. C. S.; GONÇALVES, N. S.; SILVA, C. E.; GUILHON, G. M. S. P. Atividade alelopática de substâncias químicas isoladas do capim-marandu e suas variações em função do pH. Planta daninha, Viçosa-MG, v. 26, n. 3, p. 531-538, 2008. Disponível também on-line. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
19. | | JAPIASSU, A.; AQUINO, L. C. S. de; GOMES, E. F.; CARVALHO, E. de A.; CAETANO FILHO, G.; COSTA, M. B.; ALENCAR, R. S. de; BELTRÃO, S. M. de A.; VEIGA, T. C. Sistemas de informações geográficas para o monitoramento da cobertura vegetal e expansão dos núcleos urbanos do Estado do Rio de Janeiro - Sig-Verde. Revista do Instituto Florestal, São Paulo, v. 4, pt. 4, p. 1160-1162, mar. 1992. Edição dos Anais do Congresso Florestal de Essências Nativas, 2., 1992, São Paulo. Edição especial. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
Registros recuperados : 19 | |
|
|
Registros recuperados : 17 | |
4. | | FREITAS, D.; MATTIETTO, R.; VEIGA, T.; OLIVEIRA, R.; OLIVEIRA, T.; LISBOA, D. Blends of amazonian fruits to obtaining beverages following consumers' preference. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 9., 2011, Toronto. Conference abstracts. Oxford: Elsevier, 2011. 1 CD-ROM. Ref. P1.1.02.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
5. | | FREITAS, D.; MATTIETTO, R.; VEIGA, T.; OLIVEIRA, R.; OLIVEIRA, T.; LISBOA, D. Blends of amazonian fruits to obtaining beverages following consumers' preference. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 9., 2011, Toronto. Conference abstracts. Oxford: Elsevier, 2011. 1 CD-ROM. Ref. P1.1.02.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
7. | | OLIVEIRA, C.; BASSICHETO, M.; RIVERO, M.; SIPOLONI, V.; SOARES, J. K. C.; SILVA, G. F. da; VEIGA, T.; SOMAN, L. Chemical, biological, and genomic approaches the identification of antifungal metabolites from Penicillium setosum CMLD18. In: BRAZILIAN CONFERENCE ON NATURAL PRODUCT (BCNP), 9.; MEETING ON MICROMOLECULAR EVOLUTION, SYSTEMATICS AND ECOLOGY (RESEM), 35., 2023, Salvador. Proceedings [...] Campinas: Galoá, 2023.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
8. | | MATTIETTO, R. de A.; CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; TSUKUI, A.; VEIGA, T. C. M. Evaluation of total polyphenols and anthocyanins contents in different genotypes of açaí. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
9. | | MATTIETTO, R. A.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. S.; OLIVEIRA, M. S. P.; FARIAS NETO, J. T. Avaliação de macronutrientes em progênies de açaí-branco. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
10. | | VEIGA, T. R. L. A.; LIMA, J. T.; MONTEIRO, T. C.; ROCHA, M. F. V.; JESUS, M. S. de; GOULART, S. L. Efeito do comprimento do corpo de prova nas propriedades mecânicas do carvão de Eucalyptus. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 36, n. 88, p. 399-403, out./dez. 2016.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
11. | | BASSICHETO, M.; OLIVEIRA, C.; RIVERO, M.; SIPOLONI, V.; SOARES, J. K. C.; SILVA, G. F. da; JUSTO, G.; VEIGA, T.; SOMAN, L. Detection of antileukemia metabolites from P. limosum integrating genome mining, metabolomic analysis and cytotoxicity assays. In: BRAZILIAN CONFERENCE ON NATURAL PRODUCT (BCNP), 9.; MEETING ON MICROMOLECULAR EVOLUTION, SYSTEMATICS AND ECOLOGY (RESEM), 35., 2023, Salvador. Proceedings [...] Campinas: Galoá, 2023.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
12. | | VEIGA, T. A. M.; GONZÁLEZ-VÁSQUEZ, R.; OIANO NETO, J.; SILVA, M. F. G. F.; KING-DÍAZ, B.; LOTINA-HENNSEN, B. Siderin from Toona ciliata (Meliaceae) as photosystem II inhibitor on spinach thylakoids. Archives of Biochemistry and Biophysics, v. 465, n. 1, p. 38-43, sept. 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
13. | | SANTOS, L. S.; VEIGA, T. A. M.; CORRÊA, M. J. C.; GUILHON, G. M. S. P.; SOUZA FILHO, A. P. da S.; ALVES, S. de M. Triterpenos das folhas de Brachiaria brizanta (Gramineae). In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 24., 2001, Poços de Caldas. [Resumos]. [S.l.]: Sociedade Brasileira de Química, 2001. PN-163.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
15. | | MATTIETTO, R. de A.; FREITAS, D. De G. C.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. de S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. da S. Optimization of a mixed juice from amazon fruits. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
16. | | MATTIETTO, R. de A.; FREITAS, D. De G. C.; VEIGA, T. C. M.; OLIVEIRA, T. C. de S.; OLIVEIRA, R. H.; LISBOA, D. da S. Optimization of a mixed juice from amazon fruits. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
17. | | SANTOS, L. S.; SANTOS, J. C. L.; SOUZA FILHO, A. P. S.; CORRÊA, M. J. C.; VEIGA, T. A. M.; FREITAS, V. C. M.; FERREIRA, I. C. S.; GONÇALVES, N. S.; SILVA, C. E.; GUILHON, G. M. S. P. Atividade alelopática de substâncias químicas isoladas do capim-marandu e suas variações em função do pH. Planta daninha, Viçosa-MG, v. 26, n. 3, p. 531-538, 2008. Disponível também on-line.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
Registros recuperados : 17 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|